Sommar.

Förlåt för att jag har struntat i att blogga, har haft annat för mig!
Hur är det?
Det är bra med mig, Ska snart in till Borås med Simone och kolla på Petter! Underbart, och vädret är på vår sida med :)
Idag har jag vart och handlat inför hultlägret med Hanna, Simon, Elina, Lina och Ida! Det börjar imorgon och ska bli jättekul :)
En randombild på tält.
Men ni kanske undrar vad hultläger är, jo det är såhär.
Hultlägret: Har pågått ett bra tag, jag tror det är uppmot 70-80 år om jag inte minns fel! Man kommer dit på Fredag eftermiddag och slår upp sina tält, sen äter man korv och har lägerbål vanligtvis. Man blir också informerad om vad som kommer hända på lägrets dagar. Det håller på till Söndag eftermiddag, och det är synd för det r mycket kul! Man skulle vilja ha det mycket längre.
Men jaja, ska dra nu och fixa mig iordning så jag är redo för Petter!
Puss / Lollo

HUNGERN TAR ÖVER

Hej Bloggen!
Gick upp 7 idag för att gå på mopedutbildning, dryyyygt. Men bra att veta sånt iaf. På måndag ska jag köra lite slalom och balans osv, kul! Faaaaaast ne.
Den höll på i 5 timmar, alltså fyfan ._. Och nu är jag så jävla hungrig att det känns som att magen ska explodera, har inte ätit ngt idag. bajsbajsbajs.
Ser så lockande ut.
Kram / Lollo

SHiT TALKiNG, UP ALL NiGHT

Hej Bloggen.

Jag har så jädrans ont i halsen! Känns som att någon står och skär i den inifrån typ. Är också förkyld och snuvar och mår allmänt dåligt.
Har vart jättekallt i mitt rum med så har legat i fosterställning hela natten, svinkallt ändå. Baaah. Saknar Alex, han är alltid varm :C
Idag är det torsdag och jag skulle in till T-kvällen med Simone, kolla på Maggio. Men vafan, vill inte in om vädret ska vara såhär. Dessutom kommer vi knappast komma hem för alla bussar & tåg kommer vara fulla. Så får väl ligga hemma och käka massa halstabletter (som oturligt nog har Lakteringsmedel i sig!!) och skita hela natten.. Typ. Sen får jag ta massa nässpray.
Imorgon är det fredag och då ska man upp klockan 07.30! Min mopedkurs börjar klockan 9.. Pallar inte. Varför lägger dom den så tidigt? Sen håller den på till 13.00 också. Sen direkt efter det ska man åka in till Varberg, och det är ju lika dåligt väder där. Men jag ska dit, för jag har saknat stället! Ska kanske kolla Håkan Hellström med Linnea Lundell och spela minigolf med Simon Andersson ^^
Sen kommer lördag och då ska jag vara med min Alex! Saknat honom jäääättemycket!
Men nu är det torsdag klockan 13:02 och jag gör absolut ingenting. Sitter vid köksbordet, passar på att blogga lite. Väntar spänt på min mobil som jag beställde iförrgår, en HTC Sensation. Vill att den ska komma! Det är en tidig födelsedagspresent, fyller år om 15 dagar. (29 Juli, varsågod, nu slipper du räkna!)
Så jag antar att jag ska väl dra mig nu, göra något vettigare. Typ göra lite Sit-ups, kolla min mail och så vidare.
Och om ni vill kontakta mig, gör ni det på [email protected] !
Det var nog allt.




Ha det bra nu och skada er inte!

Puuusss&Kraaaaam - Lollo

i CAN ALMOST SEE iT

Hej!
Vart inaktiv i en dag nu, har vart hos Magnus med Hanna & Elisa. (Magnus= Hanna&Elisas mammas pojkvän), och har inte haft uppkoppling. Men vi har spelat wii och målat i deras hus, har vart kul faktiskt :) Men när jag och hanna skulle sova så hade vi Freja i sängen, (Freja= Deras hund) och det gick ju sådär.. Hon började att spy. Hon spydde upp lite banan och torrfoder. Mumma!
Har nästan inte sovit något så nu är jag trött och grinig.
Lägger upp en nytagen bild så ni är uppdaterade på mitt utseende.
Hoppas att ni har det bra! Flyr till varberg på fredag, och då kommer jag inte kunna blogga men det gör jag när jag är tillbaka :)
Ha det underbart /Lollo

17:41 PÅ FRITSLA STATION.

Hej bloggen.

Nu har jag nyss tagit en snabbdusch (vet att ni bryr er) efter jag klippte gräset hos grannen. Mycket varmt! Och nu ska jag börja fixa mig och sen ta tåget till Hanna! Har saknat henne så det kommer bli super.
Jag ser så.. tom ut på denna bild. Tog den för ett bra tag sen. Men jaja,
Vi hörs och synes, bloggar med er imorgon!
Pusshej

VAKNA MED ETT LEENDE.

Godmorgon alla bloggläsare!
Hur är det med er? Vad gör ni? Har ni inget bättre för er än att läsa min blogg? ;)
Nej, jag driver med er, läs om ni vill, ni är helt välkomna med det.
Jag vaknade nyss och hällde upp ett glas med sommarbär yoghurt. Mums fillibabba.
Så nu sitter jag pch njuter av det, och det smakar riktigt bra, hoppas att ni är avundsjuka.
Vet ni vad det var längesen jag gjorde? "Lollo hissar & dissar", så nu kör vi på det!
LOLLO HISSAR:
Nagellack! Det finns så många olika färger, och man kan kombinera dom hur som helst. Just nu har  jag ljusblåa naglar och det är jättefint :) Och tummen upp för Depend-lacken också, 25 kronor och jättebra!
LOLLO DISSAR:
Ont i halsen och förkyldning, kan det inte bara gå och dö? Gör jätteont i min hals och jag nyser titt som tätt. Blä på det, gå och göm er sjukdomar, någonstans ingen kan hitta er, eller någonstans ni inte hittar tillbaka. That would make my day.
Det var det. Nu tänkte jag kolla på lite film, Vampire Sucks, vi får  se hur den är! Bloggar om det senare.
Puss&Kram / Lollo

FÖRSÖKER.

Hej Bloggen! Kommer skriva lite annorlunda från och med nu, har nyss läst Mia Skäringers bok,
Dyngkåt och hur helig som helst.


En inspirerande bok, och hon fick mig att inse en sak.
Jag vill inte vara den tjejen som bloggar om mina nya pumps eller dagens klädsel, vill inte heller tänka på mitt spåk i bloggen, jag får väl skriva hur fan jag vill i MIN blogg?

Så nu kommer jag skriva lite annorlunda, på mitt sätt.
Starting from now:
Hej Bloggen.
Gick upp ur sängen halv 1 idag, jävligt död men det fick funka. Drog på mig en tunika och shorts och solade ett tag, läste lite i en bok. Och det var jävligt härligt faktiskt, man bryr sig inte hur många förbi passerande bilar kollar på en när man ligger och solar, njuter av livet. JAG LEVER MITT LIV, så låt mig sola utan tröja om jag nu vill det.
Sen så frågade mamma om jag skulle med och handla, och jag tänkte varför inte. Det var faktiskt mysigt att handla, kände inte igen någon i affären idag, och det var härligt. Gick osminkad och med min morgonfrisyr och brydde mig inte så mycket om omgivningen. Lät dom stirra hur mycket dom än ville. Deras smink rann utav värmen och jag gick helt naturligt vacker och var finare än alla dom.
Sen kände jag ett sug efter lösgodis (gudarna ska veta att jag har vart så JÄVLA sugen på det) så jag köpte lösgodis för 30 kronor, och min mamma är väldigt snäll så hon köpte hårinpackning till mig :)
Så nu efter jag har kommit ut ur duschen med gott luktande hår från inpackningen, är jag jätteglad. Ska måla naglarna strax, i en fin blå nyans från depend. Lägger också ut en bild som är nytagen så ni får se mtit riktiga jag. Njuter av mitt godis!
Ha det gött!
Kramar, Lollo

TRÖTT.

Hej bloggen, jag känner att jag VERKLIGEN behöver skriva av mig. Redigt mycket.
Dom senaste dagarna har vart sisådär.. Att vara med alex är alltid bra för mig, men det betyder ju inte att allt flyter på! Men sen har det vart händelser som har vart mindre bra, som gör att mitt humör är nere.
-Min bror snodde min moped (som är avställd och oförsäkrad) för att åka till en kompis som bor 1 km ifrån. Lata fanskap. Dessutom har han ignet moped körkort. Och sen säger han att han har pratat med mig om det så jag får skit för det..
-Det känns som att jag inte platsar i min familj, d.v.s att det känns som att mina 2 bröder får mer uppmärksamhet än jag, och att jag kommer sist rankad.
-Jag får ta allt ansvar här hemma när inte mamma och pappa är hemma.. Mina bröder sitter och spelar datorspel hela dagarna då, så jag får gå ut med hundarna titt som tätt, och eftersom mina bröder (som är 18 & 16) inte ens kan laga makaroner, så får jag göra mat till dom med, och det pallar jag inte.
-Jag får alltid städa där uppe för att dom tycker att mitt hår är överallt? HALLÅ? Dom använder övervåningen minst lika mycket som jag gör, blir så jävla förbannad.
-Och nu, precis, 20 sekunder sedan gick min bror ner för trappan och slänge en telefon på mig utan anledning.

FÖRLÅT att jag lägger ut min ilska här men jag behöver skriva av mig. Jag orkar inte mer snart, får spel. Jag gör så jävla mycket att jag inte har tid med bloggen heller..
Nu är jag ensam hemma, för mina bröder är hos kompisar och mina föräldrar + farbror har cyklat iväg och lämnade mig här med hundarna. Blir snart arg..
Och snart är det min födelsedag och alla får mig ur balans. F to the ML.
Anyways, ska sluta klaga, jag älskar er mina läsare!
Har förresten blonderat håret, eller gjort slingor, och blev jättenöjd. Dock är det inte färgen på bilden, men ni får hålla ut!
Kram & Massvis med kärlek // Lollo.

Inspirations tävling!

Hej bloggen! Jag är med och tävlar i Elsas tävling ( www.thetimeofourlifes.blogg.se ) om inspiration. Kolla bloggen, jättebra :)
Denna bild är på min kompis katt och han är så go den katten! Busig och allt, och mustaschen gör det bara bättre.

Osocial.

Förlåt för att jag har vart osocial på den senaste tiden!
Har vart med kompisar & Alex och har inte haft tid att blogga, men nu gör jag det!
Så hur är det? Det är jättebra med mig, fyller år om 26 dagar, weey :)
Har nyss målat naglarna med blå färg, från Depend. Jättesnyggt blir det ;)
Har nite så mycket mer att skriva tyvär, så vi får höras imorgon !
Ha det bra/ Lollo

RSS 2.0